baymavi - vevobahis - mobilbahis - https://guncelgirisi.com/. instagram takipįi satın al - instagram takipįi satın al mobil ödeme

Announcement

Collapse
No announcement yet.

SniperSSD (FM-25S2S-60GBP2)Dead/Dissapears/Not Detectiing =>Possible Solution for it

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SniperSSD (FM-25S2S-60GBP2)Dead/Dissapears/Not Detectiing =>Possible Solution for it

    Hello guys, iīm from Brazil (sorry about bad inglish)

    Iīm having a hard time with this SSD.

    First it started issue with w7 to slow and after couple minutes just stopped.

    Canīt start w7 or do anything else, BIOS can find but a just canīt do anything, other OS at other HD crashes when a try format and boot cd dosent work as well.

    So i started read foruns and try everything but no sucess at all.

    Phoenix Original firmware update tool => Sometimes find others cantīs, whn find just crash during the process.

    Boot CD.iso => Cant find. (even when BIOS did find).

    Partition Magic => Same above, no sucess.

    After many hours and 6 days i gave my last try, maybe this can help who is in that situation.

    I just thought other OS can ignore this error, so i tryed to use OS X install...just to try exclude and format the two W7 partitions, at first canīt recognise the SSD unit, i just unplugged the power cable and reconnected and SSD appears.

    1-Boot from OS X Install
    2-Continue...
    3-Disk Utillity
    4-Select SSD
    5-Format FAT32

    Now is working fine and i will try install W7 again.

    I get those results with CrystalDiskInfo, iīm worry about, there is a problem?

    Someone can tell me if itīs everything ok?

    Thx Alot

    Best Regards From Brazil

    Renato
    Attached Files

  • #2
    Hi

    Please follow the thread as below:
    secure erase the drive: http://www.gskill.us/forum/showthread.php?t=6829

    Then re-install firmware 4.2: http://www.gskill.us/forum/showthread.php?t=7273

    Thank you

    Comment


    • #3
      Hi

      I had a similar problem. http://www.gskill.us/forum/showthread.php?t=11995

      After almost a year, last night I could solve it. I had to downgrade firmware from 4.2 to 4.0

      Cheers!

      Comment

      Working...
      X