G.SKILL TECH FORUM

Go Back   G.SKILL TECH FORUM ? Product Discussion ? Gaming Peripherals ? Gaming Keyboards

Gaming Keyboards Issue with gaming keyboard? Post a thread in here

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-06-2017, 08:56 AM
Seclol Seclol is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 2
Seclol is reading into overclocking
Default KM780RGB - Macros are missing after restart

Hey guys,
I got my KM780RGB for about a month now and I love it.
But after every 3-5 restarts my macro keys are reset -> They are empty again.
Why is that and how can I fix it? Everything else is working fine.
The macros are linked with start program.
Windows 10 latest version.

Best Regards
Reply With Quote
  #2  
Old 11-06-2017, 03:40 PM
Rafa Rafa is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 29
Rafa is reading into overclocking
Default

Quote:
Originally Posted by Seclol View Post
Hey guys,
I got my KM780RGB for about a month now and I love it.
But after every 3-5 restarts my macro keys are reset -> They are empty again.
Why is that and how can I fix it? Everything else is working fine.
The macros are linked with start program.
Windows 10 latest version.

Best Regards
Hello, I opened a similar thread:

http://www.gskill.us/forum/showthread.php?t=14619

What keyboard layout do you have? (English, spanish, etc).
Reply With Quote
  #3  
Old 11-07-2017, 03:58 AM
Seclol Seclol is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 2
Seclol is reading into overclocking
Default

Quote:
Originally Posted by Rafa View Post
Hello, I opened a similar thread:

http://www.gskill.us/forum/showthread.php?t=14619

What keyboard layout do you have? (English, spanish, etc).
It's German. :-)
Reply With Quote
  #4  
Old 11-07-2017, 11:56 AM
Rafa Rafa is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 29
Rafa is reading into overclocking
Default

Quote:
Originally Posted by Seclol View Post
It's German. :-)
Thanks for the information!

So right now there is 4 users with this issue. Two with spanish layout, one with german and one with french. Seems like a problem with non-english layout...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 08:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved. Copyright 1989-2018, G.Skill International Enterprise