G.SKILL TECH FORUM

Go Back   G.SKILL TECH FORUM ? Product Discussion ? Gaming Peripherals ? Gaming Keyboards

Gaming Keyboards Issue with gaming keyboard? Post a thread in here

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-01-2017, 01:46 PM
steel steel is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
steel is reading into overclocking
Default KM570 (Red LED) - LEDs only work on startup?

I'm having an issue with my KM570 Red LED (not RGB) keyboard. The LEDs only seem to work if the keyboard is plugged in on start up. If I unplug the USB cable and then plug it back in, none of the LEDs work. Note, this ONLY happens on Mac OSX, which I know is not officially supported but there's no software so it should just be plug and play. The RGB version works fine in the above scenarios and the RED version works fine on Windows and Linux when unplugging and plugging back in. I've got around it by a) Either restarting or b) Loading a windows VM in virtual box . Does anybody have any insight on why this may be happening?

Firmware version 21.
Model KM570 (RED Leds) MX Brown switches.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 08:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved. Copyright 1989-2018, G.Skill International Enterprise