G.SKILL TECH FORUM

Go Back   G.SKILL TECH FORUM ? Product Discussion ? DDR2

DDR2 Looking for help with DDR2 memory? Post a thread in here

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-22-2017, 05:17 AM
DINAMIK DINAMIK is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 9
DINAMIK is getting a feel for overclocking
Default Combine F2-6400CL5S-2GBPQ and F2-6400CL5S-2GBNT

Dears,

My moboASUS M3A78 - EM
current memories:
F2-6400CL5S-2GBPQ 2GB x 1
F2-6400CL5S-2GBPQ 2GB x 1

Runs OK but I want to add more RAM.

Only available is

F2-6400CL5S-2GBNT 2GB x 1

is it compatible with GBPQ? I have checked in the Gskill site and have same specs.

maybe have some information.

thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-22-2017, 01:17 PM
GSKILL TECH's Avatar
GSKILL TECH GSKILL TECH is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2008
Location: Los Angeles, California
Posts: 13,005
GSKILL TECH has disabled reputation
Default

Have to test to be certain
__________________
Are you an overclocker? Have screen shots of your OC results? Please post and share your OC experience!

The new G.Skill Overclocking Section!

http://www.gskill.us/forum/forumdisplay.php?f=43
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 12:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All rights reserved. Copyright 1989-2013, G.Skill International Enterprise