Announcement

Collapse
1 of 2 < >

UNDER CONSTRUCTION: G.Skill Forum

Hello Everyone

The G.Skill Technical forum will be under construction during the month of February. There may be random down time, so we sincerely appreciate your patience and cooperation during this time. We are excited to bring you a more interactive forum to share information. For any technical assistance or issue that may require more attention, please contact us directly via other methods such as email, telephone, social media, NewEgg Chat, and more. Support is available through any avenue you can reach us.

ustech@gskillusa.com
techsupport@gskill.com


We hope for a quick and smooth transition

Thank you for your understanding

GSKILL SUPPORT
2 of 2 < >

Got a technical problem?

Please provide the following information with any new post involving a technical issue with your G.Skill peripheral. This pertinent information will allow us to effectively troubleshoot and provide the best solution.

1) Software (SW) version and firmware (FW) version
2) Did this issue occur on a new software installation or software update?
3) What is the model number of your keyboard and layout? (e.g. KM780 RGB, NA English; etc.)
4) Which Windows OS version are you using? (e.g. Windows 7 Ultimate 64-bit; Windows 10 Pro 64-bit; etc.)
5) Which USB port did you plug the keyboard into? (e.g. USB3.0 in motherboard back panel, USB2.0 hub, etc.)
6) Your motherboard model number
7) Any antivirus/anti-malware software programs you have installed
8) Any other keyboard/mouse/similar device software you have installed

If you would like, you can also email this info to techsupport@gskill.com for our peripherals team to troubleshoot/replicate the issue.

Thank you!
See more
See less

Macro issues

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Macro issues

    hello i have been using my mice for almost a year and lets just i haven slowing down in gaming but i started to play more and i noticed that the macros setting software isn't working anymore and i mean when i choose a characters for one of the button to be like the number 1 and then i click save to device memory and after that i try it it wouldn't do what it was supposed to do and stays to the default setting for either back or forward on the left side of the mouse . so if any can help explain what is going on it would help a lot because this getting irritating .

  • #2
    If the buttons no longer work properly, reset the mouse to see if it works any better. If not, complete the RMA form online to attain a new mouse.

    http://www.gskill.com/en/rma
    Are you an overclocker? Have screen shots of your OC results? Please post and share your OC experience!

    The new G.Skill Overclocking Section!

    http://www.gskill.us/forum/forumdisplay.php?f=43

    Comment

    Working...
    X